ជីពហុមុខងារ

រុក្ខជាតិសំរាប់ផ្សំធ្វើជី

ជី​ពហុ​មុខងារ​

១- តារាង​ធាតុ​ផ្សំ​

​០១

  ស្តៅ ដើម ស្លឹក មែក​   ៣ គីឡូក្រាម

០២​

  ​វល្លិ៍​បណ្តូល​ពេជ្រ​ ​   ៤ គីឡូក្រាម

០៣​

  ម្តេង (​មើ​ម ស្លឹក​)​   ១ គីឡូក្រាម

០៤​

  ស្លឹកគ្រៃ​ក្រអូប​   ១ គីឡូក្រាម

០៥

  ខ្ទឹម​ក្រហម   ១ គីឡូក្រាម​

០៦

  វល្លិ៍​ក្បៀស   ១ គីឡូក្រាម​

​០៧

  ផ្លែឈើ​ទុំ ៣​ប្រភេទ​រួម​គ្នា​ ​   ៦ គីឡូក្រាម​

០៨​

  មេ EX-M (​មេ អ៊ី អ៊ិក្ស អិម​)   ០.២៥ គីឡូក្រាម​

០៩

  កា​កស្ករ​   ៣ គីឡូក្រាម​

១០​

  ​ទឹកស្អាត   ​៤០ លីត្រ​


​​​​​​​២- វិធី​ធ្វើ​
​ក្រោយពី​យើង​យក​រុក្ខជាតិ​ទាំងអស់​ថ្លឹង​អោយបាន​ត្រឹមត្រូវ​អស់ហើយ យើង​ចាប់ផ្តើម​កាប់​ចិញ្ច្រាំ​ពី ១ ទៅ ៧ អោយបាន​ម៉ត់​ល្អ ហើយ​ច្របល់​បញ្ចូល​គ្នា បន្ទាប់​មក​ច្រក​ល្បាយ​រុក្ខជាតិ​ទាំងនេះ​ចូលក្នុង​ស្បៃ​ធុងទើប​យក​ទៅ​ច្រកចូល​ក្នុង​ធុង​ដែល​មាន​ខ្នាត​ចំណុះ ២០០​លីត្រ ។ បន្ទាប់​មក​លាយ​ជាមួយ​មេ EX-M និង កា​កស្ករ ហើយ​នឹង​ទឹក​ស្អាត ១០​លីត្រ ចូលទៅ​ក្នុង​ធុង បន្ទាប់​មក​បិទ​គំរប​អោយ​ជិត​ល្អ ។ កន្លែង​ដែល​រក្សា​ធុង​ទុក​ត្រូវ​ស្ថិត​នៅ​ទី​ដែល​ម្លប់ និង​ងងឹត​ទើប​ល្អ ។ រយៈពេល​ផ្អាប់​ចាប់ពី ១០ ទៅ ១៥​ថ្ងៃទើប​អាច​យកមក​ប្រើប្រាស់​បាន ។​

៣- វិធី​ប្រើ​
​ ​បង្ហូរទឹក​ជី​ពហុមុខ​ងារ ១​លីត្រ លាយ​ទឹក ២០​លីត្រ បាញ់ ឬ​ស្រោច​ទៅលើ​ដំណាំ​មាន​សត្វល្អិត​បំផ្លាញ (​ទឹកស្អាត ១​លីត្រលាយ​ជី​ទឹក​ពហុ​មុខងារ ៥០​សេ​សេ ស្មើនឹង​៥​គំរប​មេ​អ៊ី អ៊ិក្ស អិម​) ។​

៤- ការ​រក្សាទុក​
​រយៈពេល ៣ ទៅ ៦​ខែ ចាប់ពី​ថ្ងៃ​ធ្វើ​បាន​សំរេច​ទៅ ។​

Advertisements

អំពីម្ចាស់ប្លក សាយ
សូមផ្តល់មតិសំរាប់ខ្ញុំ

ឆ្លើយ​តប

Fill in your details below or click an icon to log in:

ឡូហ្កូ WordPress.com

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី WordPress.com របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

Google+ photo

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Google+ របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូប Twitter

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Twitter របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

រូបថត Facebook

អ្នក​កំពុង​បញ្ចេញ​មតិ​ដោយ​ប្រើ​គណនី Facebook របស់​អ្នក​។ Log Out /  ផ្លាស់ប្តូរ )

កំពុង​ភ្ជាប់​ទៅ​កាន់ %s

%d bloggers like this: